Cookalong med det härligaste gänget! 😘

Posted in Okategoriserade

I lördags var jag och lagade mat för 8 härliga kvinnor som firade sin väns möhippa! När man inte känner de man ska besöka finns det alltid en risk till att det blir stelt i början,  ja ni vet ”hashtag” stelt? 😂 men så fort jag kom in i köket och såg dessa kvinnor, hur glada och positiva de var. Då kändes det helt underbart! Bruden som ska gifta sig hade ingen aning om att jag skulle dyka upp så hon skrek, vaaa vänta det är juh du ju!!! Haha 😂😂😂
Jag fick hjälp av alla med att skära, skala och hacka och vi lagade maten tillsammans vilket var hur härligt som helst! Till förrätt bjöd jag på minisliders med pulledpork, coleslaw och cheddarost. Till varmrätt blev det grillad lax med papayasallad, koriander vinägrett, majonnäs och rostade jordnötter och till dessert en fransk chokladpavlova med lättvispad grädde och hallon. De älskade maten och sa att  det var bland det godaste de ätit! Sjukt glad blev jag och kände ett enormt lyckorus! De sa också att de haft en underbar kväll! Så då blev jag ännu gladare! Jag fick vara med och se på en tävling som de andra tjejerna anordnade för bruden, och jag säger bara wow tom jag blev tårögd! Tävlingen gick ut på att de hade filmat hennes blivande make och ställt en massa frågor, sen pausade de mitt i och bruden skulle gissa på hans svar. Att se de känna varandra så bra och hur mycket de älskar varandra är ju hur härligt som helst! De är ett jättefint par och jag önskar de all lycka livet kan erbjuda!! Grattis till er! 
Kram/Daniel

image

image

2 Kommentarer

  1. stegblad säger:

    härligt att få va med på en möhippa

  2. Nikita säger:

    Hej!

    Jag har precis startat en ny blogg där jag kommer att skriva mycket om träning, hälsa och kost. Hade varit superkul om du ville kika in! http://finest.se/nikitalindblad/

    Ha en bra dag 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.