Fram med osten och vinet dejuh fredag! =)

Posted in Dessert, Förrätt

Finns nästan inget bättre än en härlig ostbricka med marmelader, frukt och chark! När jag var yngre gillade jag inte ost överhuvudtaget, jo hushållsost på mackan men med åren är ost bland det bästa jag vet! Här på brickan finns sött, salt och syrlighet som gynnar smaklökarna. Till det en härlig, fyllig italienare. =) 

På min ostbricka hade jag fem olika ostsorter. Chevre getrulle en dessertost från Holland, Coeur de chevre, Gruyere cava AOC, från schweiz, Taleggio från Italien och Delice de Bourgogn. Jag hade även tre olika marmelader, frukt, olika sorters bröd och jamon liberico, dyrt men f*n vad gott!! 

Lyxa till det ikväll och servera till någon du tycker om! 

Hoppas ni alla får en underbar helg! 

Kram/Daniel 

1 Kommentar

  1. stegblad säger:

    ser jättegott ut men äter inte ost direkt. du kanske kan lära mig……..
    men ett gott rött italienskt behöver du inte lära mig dricka för de kan jag redan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.