Perfekt som plock till myskvällen  

Posted in Förrätt

Asså på riktigt, hur gott är inte det här!? Jag besökte min syster som bor i Helsingborg, vi hade inte sett varann på nästan 2 år!! Sjukt ändå att vi båda bor i Sverige men på något sätt inte hunnit träffa varann! Men tiden kom och det var dags. Vi hade flera myskvällar och lagade god plockmat tillsammans, en av favoriterna var den här. Kort och gott är det ryggbiff som jag stekt i nån minut på båda sidorna så köttet fick en fin stekyta men rå inuti, till det söta kvisttomater, krämig buffel mozarella, massor med basilika, olivolja,vitlök, salt/peppar och lite balsamicocreme. Vi hade ju självklart en massa goda drinkar till också =) svårare än så är det inte! Ha en fortsatt härlig söndagskväll allihoppa! 

Kram/Daniel 

Daniel  

1 Kommentar

  1. stegblad säger:

    Härligt du fick träffa syrran.
    Salladen ser ju tokgod ut också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.