Råkultur 

Posted in Okategoriserade

Hej alla! Längesen jag skrev men har haft/har så otroligt mycket att göra! Nu när min kokbok är i full produktion och även några andra projekt på gång så har inte jag hunnit skriva och dela med mig så mycket av mina recept! Jag lovar att bli bättre på det när det lugnat ner sig lite för mig =) 

Måste bara dela med mig av gårdagen! Jag tillsammans med mina kollegor från Berns blev bjudna på en grym middag på råkultur i Stockholm av våran restaurangchef och måste säga att det var en upplevelse! Vi satt i baren och blev serverade en hel avsmakningsmeny av kockarna som stod och lagade allt framför oss! Rena och härliga smaker! Och maten blev bara godare och godare för varje rätt som blev serverad! Här kommer lite bilder på maten! 

Havskräfta med yuzumajonäs 

Sashimi med färsk wasabi och färsk ingefära! Inte ofta man får det serverat. 

Rödbetsgravad hälleflundra! Vackert! 

Svensk bläckfisk

Anka med anklever 

Oxfile 

Temaki med friterad räka

Silverål penslad med teriyakisås och rostad lök.. alltså den här biten var galet god! 

Ägg och honungsglass med misokaramell och päron. Så fräscht! 
Ha en fin vecka! 

Kram/ Daniel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.