Kul att göra det man tycker om 

Posted in Okategoriserade

Hej alla! En sak som slog mig nu var att jag är så glad och tacksam över att jag får hålla på med det jag älskar! Nu när kokboken är i full gång så spenderar jag 24/7 i köket =) TÄNK vad jobbigt det hade vart om man inte brann för det man gjorde! 
Det är häftigt att få skriva en kokbok! Jag tillsammans med teamet/förlaget jobbar på för fullt! Det är mycket, det ska jag erkänna men värt allt! Först ska ju recepten lagas och skrivas ned med exakta mått, sen ska allt handlas igen, lagas om och fotograferas. Förutom det har jag ett annat kul projekt som jag håller på med. Det kan jag berätta om senare =) 

Är ändå riktigt tacksam för hur mycket min chef och kollegor på Berns ställt upp för mig! De har tagit mina pass som jag inte kunnat jobba samt gett mig ledigt alla dagar jag behövt! Hinner ju inte jobba heltid nu. Så miljoner tack för det ni är bäst! 

Ha en fin vecka alla! 

Kram! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.