Event där jag bjöd på grymt goda snittar =) 

Posted in Okategoriserade

Hej alla! Idag stod jag på biografen cosmopolite i Haninge och lagade grymt goda snittar till folket! Blev så otroligt rörd över att så många kom just för att höra mig prata om mina framtidsplaner, kokbok, min tid i Sveriges Mästerkock och allmänt vad jag håller på med just nu. Det var många frågor som dök upp och det var riktigt härligt att så många frågade om tips och trix! Efter intervjun bjöd jag på tre olika snittar som tog slut ganska direkt haha.. Är så grymt nöjd med kvällen! 
Jag har stått hela dagen i köket och förberett en massa snittar, och nu 21.00 ska jag förbereda 5 olika rätter till morgondagens fotografering för min kokbok. Är helt slut om jag ska vara helt ärlig men ser fram emot imorgon! 

Jag berättar mer och kanske till och med visar nåt från fotograferingen imorgon =) Ha en härlig kväll! 

Kram!   

2 Kommentarer

  1. maria säger:

    röda skorna ???????? va roligt längtar efter boken D. ????

    1. daniellakatosz säger:

      Haha! Visst är dem snygga? =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.