Riktigt nöjd med dagens fotografering! 

Posted in Okategoriserade

Idag var en riktigt bra dag, trots tröttheten gick det väldigt väldigt bra! En smidig dag. Min fotograf Charlotte som jag har är riktigt vass på det hon gör! Ser fram emot nästa gång då vi ska fota hela 10 olika recept =) Det jag tycker är extra härligt är att när man jobbar så tätt med varandra som jag och teamet i detta fall så blir man också rätt nära. Idag fick Charlotte höra ganska om mitt liv över några kroppkakor haha! Skönt att komma så bra överens med hela teamet! 

Imorgon ser jag fram emot ett roligt arbetspass på Berns. Det som är det roliga med restaurangbranschen är att ingen dag är sig likt- allt kan hända =) 

Från idag.

Här fotas mina fördrinkar som smakar helt fantastiskt. Kolla in utsikten. Snyggt!  

Kram
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.